| View previous topic :: View next topic |
| za koga cete glasati? |
| tomislav nikolic |
|
0% |
[ 0 ] |
| jugoslav dobricanin |
|
0% |
[ 0 ] |
| boris tadic |
|
11% |
[ 1 ] |
| velimir ilic |
|
0% |
[ 0 ] |
| istvan pastor |
|
11% |
[ 1 ] |
| marijan risticevic |
|
0% |
[ 0 ] |
| cedomir jovanovic |
|
44% |
[ 4 ] |
| milutin mrkonjic |
|
0% |
[ 0 ] |
| milanka karic |
|
11% |
[ 1 ] |
| ni za koga |
|
22% |
[ 2 ] |
|
| Total Votes : 9 |
|
| Author |
Message |
volim_zeleno osvajac konkursa!

|
Posted: Wed Jan 23, 2008 1:53 am Post subject: |
|
|
samo cu reci da se slazem sa Miletom i da ove shto utripovali da su Bogom dati treba malo protresti. _________________ Chovek koji nije hrabar ne moze biti ni poshten, jer su za poshtenje potrebne zrtve kakve kukavica nije u stanju da podnese, i potrebna je velikodushnost koju kukavica ne moze razumeti. |
|
| Back to top |
|
 |
pailhead dick-oslav?

Joined: 14 Sep 2006 Posts: 927 Location: East Bay Area, California
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 10:05 am Post subject: |
|
|
Nije ti dobra analogija sa ovim boljkama. Za ove boljke, jedini je tretman promena, pa makar i na gore... a hteli vi to ili ne, to se desava. Ja se samo dvoumim izmedju toga da li da budem deo toga ili ne. (osecam da bih se kajao cim bi ubacio listic sa tomom zaokruzenim).
Nazalost, to je jedini nacin... konkurencija, u suprotnom, imamo monopol. _________________ Zorana Matic:
"He, he...bas me interesuje kolko olaksas novacanik kad platis ratu?
Za jedno doooobro letovanje na Palma de Majorci? Na Kubi?" |
|
| Back to top |
|
 |
kivi zaljubljen/a

|
Posted: Wed Jan 23, 2008 10:44 am Post subject: hm |
|
|
Necu glasati iz inata za Nikolica da ne bude "naljuti se pop na selo pa odsece sebi k...c" , ali necu da glasam ni za Tadica , od dva zla manje zlo , ma pali ...
ne moze "I Kosovo i Srbija i Ceca i Palma" , a bilo bi lepo da procitate i ovaj blog ,
http://blog.b92.net/text/1980/Ipak%20%C4%87u%20pustiti%20Tadi%C4%87a%20da%20pobedi%20bez%20moga%20glasa../
tu govori kako je Tadic ucestvovao u prodaji NIS-a , ruskim oligarsima, bez tendera, cije cemo akcije dobiti svi, a pritom nismo ni pitani, kockaju se sa nasom sudbinom, hvala lepo... _________________ giljam dade |
|
| Back to top |
|
 |
pailhead dick-oslav?

|
Posted: Wed Jan 23, 2008 10:27 pm Post subject: |
|
|
Uf, ipak necu biti lud. Sad se dvoumim izmedju neglasanja i glasanja za tadica. _________________ Zorana Matic:
|
| Back to top |
|
 |
kivi zaljubljen/a

|
Posted: Wed Jan 23, 2008 10:47 pm Post subject: |
|
|
| pailhead wrote: | | Uf, ipak necu biti lud. Sad se dvoumim izmedju neglasanja i glasanja za tadica. |
Sad se i ja dvoumim ,malopre sam konstatovao sa drugom sta je sve Nikolic bio sposoban da zasere, za samo 7 dana predsedovanja skupstinom , ispao lukava lija, tako da ... _________________ giljam dade |
|
| Back to top |
|
 |
lola la linea

|
Posted: Thu Jan 24, 2008 1:15 am Post subject: |
|
|
| nisam za tadica, al tek sto nisam za tomu.. |
|
| Back to top |
|
 |
pailhead dick-oslav?

|
Posted: Wed Feb 06, 2008 2:57 am Post subject: |
|
|
Glasao na kraju za Tadica, ali mi bilo zao tome.
Kad bi se radikali odrekli Seselja, i sutnuli Vucica, mozda bih cak i bio za njih. _________________ Zorana Matic:
|
| Back to top |
|
 |
Lucas zaljubljen/a

Joined: 12 Jan 2007 Posts: 214 Location: U mojoj ulici ne prodaju se kifle, ne tece saobracaj i dim. U mojoj ulici nema fukare... Dedinje ;)
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 1:18 am Post subject: |
|
|
| volim_zeleno wrote: | | tweety wrote: | ja mislim da je Prashko Ceda Jovanovic zato sto smrce  |
bash tako.
narkoman da vodi drzavu?
daleko bilo!
ne kazem da su ostali bolji, ali njega ne varim nikako. |
jao volim zeleno... sto mrzim kad procitam neki tvoj komentar. uvek se iznerviram kolicinom gluposti koju covek moze da ima. ti svakako postavljas rekorde _________________ buduci Arhitekta
www.dominante.co.rs/lukamladenovic |
|
| Back to top |
|
 |
Lucas zaljubljen/a

Joined: 12 Jan 2007 Posts: 214 Location: U mojoj ulici ne prodaju se kifle, ne tece saobracaj i dim. U mojoj ulici nema fukare... Dedinje ;)
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 1:20 am Post subject: |
|
|
| pailhead wrote: | Glasao na kraju za Tadica, ali mi bilo zao tome.
Kad bi se radikali odrekli Seselja, i sutnuli Vucica, mozda bih cak i bio za njih. |
za njih protiv evrope?  _________________ buduci Arhitekta
www.dominante.co.rs/lukamladenovic |
|
| Back to top |
|
 |
pailhead dick-oslav?

|
Posted: Sat Jun 07, 2008 6:24 pm Post subject: |
|
|
Jebes evropu, jedna velika islamska drzava. _________________ Zorana Matic:
|
| Back to top |
|
 |
Urbanista osvajac konkursa!

|
Posted: Sat Jun 07, 2008 8:01 pm Post subject: |
|
|
A Amerika? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
let4mi osvajac konkursa!

|
Posted: Sun Jun 08, 2008 9:42 am Post subject: |
|
|
e bre ljudi kad opet pocheste o politici...
ne mogu da verujem da jos ima onih koji misle - "oni za evropu" i oni "protiv evrope" Ma bre - nismo deca - iako se svi politichari kad daju izjave ponasaju prema birachima kao prema deci... Ma jebe se svima njima za nas - samo bi svi da njihovo dupe oseti sta znachi sedeti u predsednichkoj fotelji ili vladajucoj skupshtinskoj klupi. Vidite valjda i sami kako sad (posle izbora) SVI - i shakom i kapom grabe da pojedu sva go*na koja su na*rali pre izbora. Svi od reda gaze po svovjoj politici i izjavama da bi kao sto rekoh dupe osetilo malo vlasti... ja to ne mogu da svarim...
zato mi nije jesno kako ima jos ljudi koji misle da postoje "oni za" i "oni protiv evrope" Sve je bre to ista ciganija - svi bi oni lizali dupe evropi kad bi dosli na vlast i svim bi im se isto jebalo za sve nashe probleme... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Lucas zaljubljen/a

|
|
| Back to top |
|
 |
pailhead dick-oslav?

|
Posted: Sun Jun 08, 2008 1:05 pm Post subject: |
|
|
A i ne ide se ka evropi ovako kako mi radimo - srpski. Ici ka evropi znaci napraviti nesto bolje ovde kod nas. Eto za pocetak recimo zakone koji se postuju, i smanjiti korupciju, za to ti cak ni ne treba jaka ekonomija, _________________ Zorana Matic:
|
| Back to top |
|
 |
|